Laatulupaus / HTK Liikenne Oy

Asiakas keskustelee kuljettajan kanssa alusta asti

HTK liikenne Oy tavoitteena joustava, turvallinen ja luotettava asiakaspalvelu.Pieni perheyhtiö antaa tähän loistavan mahdollisuuden.

Tarjottavat liikennepalvelut

HTK Liikenne tarjoaa aikataulun mukaisia joukkoliikennepalveluja Pohjois Pohjanmaan alueella.Tilausliikennettä koko Suomen alueella ja ulkomaille.Jossain määrin koulukuljetuksia ja kutsuliikennettä.www.htk-liikenne.fi

 Palveluista sekä niiden muutoksista ja peruutuksista tiedottaminen

HTK liikenteen yhteistiedot löytyvät yhtiömme kotisivulta.www.htk-liikenne.fiLinjaliikenteen reiteistä ja aikatauluista saa tietoa kotisivuilta ja matkahuollon valtakunnallisesta aikataulujärjestelmästä www.matkahuolto.fiBussimatkan aikana tietoa reiteistä, pysäkeistä ja aikatauluista ja niiden muutoksista saa kuljettajalta. Yhtiömme päivystää numeroista Hannu 0400687750 ja Tuomo 0445738982

 Käytössä olevat matkaliput ja niiden hinnat

Autoissa käyvät kaikki matkahuollon myymät lipputuotteetMatkalippujen hinnat ovat näkyvillä Matkahuollon sivuilla sekä autoissamme on kuljettajalta saatavissa voimassa oleva kilometripohjainen hinnasto.

 Informaatio- ja lippujärjestelmiin kuuluminen

HTK Liikenteen vuorot kuuluvat Matkahuollon informaatiojärjestelmään sekäkäytössämme ovat matkahuollon lippujärjestelmät.

 Käytössä olevat bussimme

HTK liikenteen kalusto.Bussit ovat 18,35 ja 45  paikkaisia turistibusseja, ilmastoituja ja  isommissa  on wc .Kuljettajat avustavat matkustajia tarvittaessa, autoon nousemisessa, poistumisessa jamatkatavaroiden rahtitilaan laittamisessa ja pois ottamisessa.

Asiakastyytyväisyyden mittaus

Yhtiömme nettisivuilta löytyy palautelomake, jossa palautteen voi antaa.Lisäksi aikatauluvihkosta löytyy puhelinnumero palautteen antamista varten.

 Valitusten käsittely, hinnan palautus, sopimuksen purku ja vahingon korvaukset

Käsittelemme reitti-ja tilausliikenteessä kaikki meille tulleet asiakaspalautteetmahdollisimman nopeasti ja olemme asiakkaaseen yhteydessä. Mahdolliset hinnanalennukset ja vahingonkorvaukset käsittelemme tapauskohtaisesti.

 www.htk-liikenne.fi / laatulupaus                                                                                                          18.05.2012